Добре дошли Гость | RSS
Сб
14.06.2025, 17:59
         Dreamland 
Аз сбъдвам мечтите си!
Главна НОРБЕКОВ И НЕГОВАТА СИСТЕМА ЗА САМОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - Форум Регистрация Вход
[ Нови сообщения · Участници · Правила на форума · Търсене · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
НОРБЕКОВ И НЕГОВАТА СИСТЕМА ЗА САМОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
lenny_pldДата: Вт, 28.12.2010, 01:09 | Съобщение # 1
Подполковник
Група: Администраторы
Съобщения: 128
Статус: Офлайн

Норбеков. Оздоровительный мультимедиа курс DVD 1

Норбеков. Оздоровительный мультимедиа курс DVD 2

Суставная гимнастика от ДВД-то 1; 2; 3; 4; 5

Курсът е преведен по-долу, благодаря на д-р Мая love
Нейният поглед върху системата на Норбеков

1. Системата на Норбеков: Пътят на самовъзстановянето – път на силния човек - тук
2. Системата на Норбеков: Защо искате да сте здрави? - тук
3. Системата на Норбеков: Три ями, които ни очакват по пътя към оздравяването - тук
4. Системата на Норбеков: На чия страна сте – на здравето или на болестта? - тук
5. Системата на Норбеков: Какво мислите за оздравяването си? - тук
6. Системата на Норбеков: Вие имате скрити сили да оздравеете - тук
7. Системата на Норбеков: „Опитът на един глупак, стигнал до прозрението как да се избавим от очилата” - тук
8. Системата на Норбеков: Как започваме и завършваме деня? - тук
9. Системата на Норбеков: Защо е толкова важно състоянието на вашата кожа - тук
10. Системата на Норбеков: Как протича оздравителният процес - тук
11. Системата на Норбеков: Записвайте всяко подобрение - тук
12. Системата на Норбеков: Всичко се познава чрез сравнението - тук
13. Системата на Норбеков: Помогнете си с положителни емоции - тук
14. Системата на Норбеков: Защо започваме с дихателни упражнения - тук
15. Системата на Норбеков: Защо е нужна ставната гимнастикатук
16. Системата на Норбеков: В каква последователност се изпълняват упражненията - тук
17. Системата на Норбеков: Дихателни упражнения - тук
18. Системата на Норбеков: Ставна гимнастика - 2 варианта /с преподавател и аниме/
- тук
19. Системата на Норбеков: Дневник - тук
20. Системата на Норбеков: Какво пречи на оздравителния процес? - тук
21. Системата на Норбеков: Как мислите и настроението ни се отразяват върху тялото ни? - тук
22. Системата на Норбеков: Установяване на контрол върху болния орган - тук
23. Системата на Норбеков: Какво може човешкото подсъзнание - тук
24. Системата на Норбеков: За материалността на мислите - тук
25. Системата на Норбеков: Махало на емоциите - тук
26. Системата на Норбеков: Защо е толкова важно позитивното настроение? - тук
27. Системата на Норбеков: Щастливият човек няма време да боледува - тук

28. Системата на Норбеков: Подготовка за възстановяване на зрението - тук
29. Системата на Норбеков: Упражнение „Марка” за възстановяване на зрението - тук
30. Системата на Норбеков: Упражнение “Соларизация” за възстановяване на зрението - тук
31. Системата на Норбеков: Упражнения за релаксация при възстановяване на зрението - тук
32. Системата на Норбеков: Теоретична подготовка за упражненията за корекция на зрението - тук
33. Системата на Норбеков: Ако останете с очилата, няма да подобрите зрението си! - тук
34. Системата на Норбеков: Срокове на възстановяване на зрението - тук
35. Системата на Норбеков: Работа с таблицата за възстановяване на зрението - тук

Времетраене на упражненията за възстановяване на зрението - 30 минути smile Нужна Ви е и таблица за корекция на зрението Отделете няколко минути и на инструкцията за таблицата

П.П. Добре е да имате и книгата "Опитът на един глупак, стигнал до прозрението как да се избавим от очилата" smile

36. Системата на Норбеков: Как да си поставим срок за оздравяване? - тук
37. Системата на Норбеков: Защо тренираме усещанията за топло, студено и изтръпване? - тук
38. Системата на Норбеков: Упражнение „Дишане с органите” - тук
39. Системата на Норбеков: Каква е целта на упражнението за преместване на усещанията? - тук
40. Системата на Норбеков: Какъвто е характерът ви, такава е и болестта ви - тук
41. Системата на Норбеков: Как се отнасяте със себе си и с околните - тук
42. Системата на Норбеков: Гинекологичен и урологичен масаж - тук
43. Системата на Норбеков: Автоматично изпълнение на упражненията - тук
44. Системата на Норбеков: Слушайте само себе си - тук
45. Системата на Норбеков: Победа или липса на поражение? - тук

lenny_pldДата: Пт, 31.12.2010, 00:43 | Съобщение # 2
Подполковник
Когато казвате, че желаете нещо, това означава, че в момента не го притежавате. Така ли е yes ?
Вашето желание да станете здрава за подсъзнанието е равносилно на команда: “Аз съм болна.”
Ако казвате, че много искате да сте здрава, подсъзнанието го възприема като: “Аз съм много болна!”
От този момент премахваме лозунга “Искам да съм здрава!”.

Новият ни лозунг е: “Аз съм здрава!!!”

Само така smile . Заставате пред огледалото и гордо заявявате това свое състояние:

- Аз съм здрава!!!

lenny_pldДата: Пт, 31.12.2010, 00:47 | Съобщение # 3
Подполковник
Ставната гимнастика на Норбеков - видео

Прочетете с особено внимание този раздел. Не трябва да започнете обучение без детайлното познаване /осмисляне/ и приемането на следните разпоредби.

Забрани:
1.Не бързайте напред. През първите три или четири дни на самостоятелна работа – никакви глобални решения за себе си, за своето състояние и перспективите, както и за този метод.
2. Не слушайте мърморковци, не се консултирайте с умници.
3. Не се разсейвате по време на занятията (дори и по телефона).
4. Не ги превръщайте в механизъм. Помнете смисъла и целта. Обучение за самото обучение = път към нищото.
5. Не се пренапрягайте. Работете до появата на лека умора. Симптом за претоварване е чувството на тежест в главата. В този случай, намалете интензивността на занятието.
6. Не пристъпвайте към занимания, ако се чувствате сънливи.
7. Не пристъпвайте към занимания, ако сте гладни или уморени.
8. Мързелът и пасивността са неприемливи. За тях, няма извинение.
9. Основният съвет - не проточвайте процеса на оздравяване до безкрайност.

Заповеди:
1. Събудете се с чувство на радост, щастие, полет. Бъдете в такова състояние през целия ден. Ако в първите дни такива чувства не възникват спонтанно, опитайте се да ги създаде изкуствено, спомняйки си най-ярките моменти от живота си.
2. В главата по време на занятия трябва да преобладава небрежна лекота /без мисли/. Не позволявайте на мозъка да анализира, да мисли. Възприемайки странична информация, не се опитвайте да я задържите. Освободете Ума от условностите и ограниченията.
3. Настройте се за пълно възстановяване /оздравяване/. Увереността в победата способства за реализацията на замисъла повече от всичко друго. Не се обезкуражавайте, ако нещо се обърка. Доверете се на интуицията си, тя ще Ви подскаже какво трябва да промените.
4. Забравете думата "болест", изхвърлете я от съзнанието. Повтаряйте често на ум и на глас: "Аз съм здрава ... Аз съм щастлива ... Аз съм млада ... Аз мога всичко ...."
5. Винаги се визуализирайте такива, както бихте искали да бъдете /вътрешно и външно/.
6. Отнасяйте се към себе си с любов и уважение. Никога, дори и мислено, не се гълчете или унижавайте. Хвалете себе си, дори и за най-малкото постижение. Не забравяйте - всичко е във Вашите ръце!

lenny_pldДата: Пт, 31.12.2010, 01:08 | Съобщение # 4
Подполковник
Хайде, дами, да Ви зарадвам: yahoo

Коррекция фигуры. мр3

lenny_pldДата: Пт, 31.12.2010, 01:10 | Съобщение # 5
Подполковник
ДОМАШНА РАБОТА

Курсът приключи victory !
Можете да си починете, да побездействате няколко дни, два или три, а после ще пристъпим към работа. wink

На първо място, упражненията трябва да се правят в прекрасно разположение на духа! Само в добро настроение! Помнете, че по време на упражненията вие като че увеличавате това състояние, в което се намирате докато работите.

Вземете като правило: през седмицата 5 дни работим, 2 почиваме. Просто почиваме. Нищо не правим

А през петте работни дни постройте работата си по следния начин:

1. Загрявката за тяло е нещо чудесно. Нея можете да правите всеки ден.
2. Загрявката за очи - всеки ден, дори може и три пъти на ден.
3. Работа с табличката - три пъти дневно.
4. Корекция на орган /внимание - отклик - образ - така да бъде!/ три пъти за пет дни, като на ден могат да се поемат да 7 органа или области от тялото.
5. Любим орган - два пъти седмично.
6. Шумен град. Който има проблеми с червата - три пъти през седмицата, а който няма - два пъти.
7. Медитативно дишане - кой колкото иска.
8. Преместване на усещанията - два пъти седмично, а ако има проблеми със съдовете - три пъти.
9. Идиомоторен масаж - 2-3 пъти седмично, както дойде.
10. Работа с дефектите по кожата - 2 пъти седмично. Щом дефектите изчезнат спираме да работим по този въпрос.
11. Трилистник - 2 пъти седмично.
Постройте си работата така, че да не работите в един ден върху един и същ орган с няколко упражнения, свързани с чувствата за топлина и прохлада!!!
12. Медитация за очи - веднъж седмично.
13. Масаж на лицето - ако щете всеки ден преди лягане.
14. Корекция на фигурата - две седмици, всеки ден без прекъсване!
Какво остана?
15. Прошка - според необходимостта.
16. Образ на младостта - ЖИВЕЕМ В НЕГО!
17. Октава - веднага, щом загубите чувството за сила и увереност!
18. Гинекологичния и урологичния масаж.
За Кралиците три пъти седмично, по-често не е необходимо.
За Кралете - АКО ЩАТ И ВСЕКИ ДЕН!!! както винаги за мъжете повече

И с това темпо ще работим още 30 дни за закрепване на получените и за постигане на нови резултати.
Ако не успеете да приключите с проблемите за тези 30 дни правите почивка, а после работите още

Коригирайте целите си, отделяйте повече внимание на своите качества и черти от характера!
Много радости успех!
Можете да продължите да пиете водичката сутрин и вечер.
В бурканче можете да спрете да пишкате.

Короната да не се сваля!
Усмивката да е на лицето, раменете изправени! Напред!!!!
ОКТАВА И КЪСМЕТ!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025
Используются технологии uCoz